Vasúti talpfák és bozótos égett Mezőfalván 2019. március. 12. 14:21

Vasúti talpfák és raklapok borultak lángba március 4-én délután a Fejér megyei Mezőfalva vasútállomásán. Több hivatásos egység mellett a mezőfalvi önkéntesek is ott voltak.

Jó munkát végzett az FMTSZ 2019. március. 11. 18:40

ÚJRAVÁLASZTOTTÁK A RÉGI ELNÖKSÉGET

Gyakorlat Nyárádszeredán 2019. március. 06. 14:47

2019. március 2-án, a székelyföldi Nyárádszeredán zajlott gyakorlat, az Erdélyi Önkéntes Tűzoltók Szövetsége, a MTSZ és a BM OKF támogatásával, a Kárpát-medencei Tűzoltó Együttműködési Bizottság és a Békés MKI irányításával, szakmai felügyelete mellett.

Az MTSZ tevékenysége 2018-ban – előadás 2019. március. 05. 14:40

Szentegyházán, a Hargita megyei önkéntes tűzoltó parancsnoki találkozón tartott előadást Dobson Tibor tű. ddtbk., az MTSZ elnöke, aki a közel másfél évszázados szövetség elmúlt évekbeli munkáját és különösen a 2018. év adatait és a jövőbeni törekvéseket tárta a hallgatóság elé. Az előadást tesszük közzé.

Tűz Sárkeresztúron 2019. március. 05. 09:24

A kigyulladt aljnövényzetről több lakóházra átterjedt a tűz február 28-án este Sárkeresztúron.

Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság – 2019-es versenynaptár 2019. március. 04. 13:27

2019-ben is megrendezésre kerül az Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság, melynek keretében egy felvidéki magyar településen is sor kerül egy futamra.

Egyeztetés a Szerb Tűzoltó Szövetséggel 2019. március. 04. 11:47

A Magyar Tűzoltó Szövetség kezdeményezésére és meghívására 2019. március 2-án a lakiteleki Népfőiskolán, Dobson Tibor tű. dandártábornok az elmúlt évi és az idei együttműködési feladatkoról szóló tájékoztatóra és egyeztetésre fogadta Dragan Mihajlovich urat a Szerb Tűzoltó Szövetség elnökét és delegációját.

Tisztújító közgyűlés 2019. március. 02. 16:28

A Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség 2019. március 9.-én 09.00 órai kezdettel tartja az éves beszámoló, valamint tisztújító közgyűlését Székesfehérváron a Megyeháza Réztermében (Székesfehérvár, Piac tér 12-14)