Hírek


Jubuleum Fehérvárcsurgón

2019-07-13 11:34:15

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület 10 éve alakult újjá.

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2009-ben alakult újjá. Azóta eltelt tíz év alatt jelentős fejlődés történt a település tűzvédelmében. Ebből az alkalomból tartott megemlékezést Fehérvárcsurgó önkormányzata a Művelődési Házban. Az eseményre meghívták az egyesület tagjait, ifjúsági tűzoltóit, az egyesület helyi támogatóit.

Schmidtné Cser Viktória polgármester asszony köszöntötte a megjelenteket, kiemelten foglalkozott az elmúlt tíz évben végzett sikeres önkéntes tűzoltói tevékenységgel, külön kiemelve Jakubek Tibor korábbi elnök és Mihály István ny. tű. százados önkéntes tűzoltóparancsok érdemeit, és elismeréseket adott át a legaktívabban tevékenykedők részére.

Molnár József tű. alezredes Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke elismerően szólt a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltók munkájáról, részvételükről a Járási és Megyei Mentőszervezetekben, majd emlékplakettet adott át az egyesület elnökének Rigó Dávidnak.

Rigó Dávid az egyesület elnöke 10 éves szolgálati érmeket adott át, majd emlékplakettel köszönte meg a település vállalkozónak, az egyesület külső segítőinek a tíz év során nyújtott támogatást.

(Korábbi tudósításunkban már beszámoltunk a tíz évvel ezelőtti kezdetről: http://fejer.tuzoltoszovetseg.hu/hirek/728)


Kapcsolódó képek:

Vissza